Societat

municipal

campanya antiagressions

Balcons reivindicatius contra la violència sexista

La festa major de Santa Coloma de Gramenet mostrarà des del balcons la seva vessant més solidària i reivindicativa a partir de divendres. L’Ajuntament impulsarà una campanya participativa contra les agressions i discriminacions sexistes i LGTBI durant les festes, amb la iniciativa anomenada Balcó solidari. Tothom que ho vulgui podrà penjar al seu balcó un domàs que porta el lema “Igualtat, civisme, respecte: Santa Coloma lliure de violències sexistes”. Les banderoles es podran recollir divendres, primer dia de la festa major, en un estand informatiu que estarà situat a la plaça de la Vila. L’alcaldessa colomenca, Núria Parlon, destaca la importància de recordar i garantir el civisme i el respecte tot l’any, i molt especialment durant els dies de la festa. “Són dies d’aplegament a la via pública, d’actes multitudinaris en què hem de posar l’accent en aquest ADN colomenc de la convivència, el respecte i la solidaritat”, remarca Parlon.

Aquest any la festa vol reivindicar el treball de les dones en diferents disciplines artístiques i culturals, des dels diferents escenaris i espais expositius. A més, el cartell de l’edició 2017 de la festa és obra de la il·lustradora colomenca Zulema Galeano, de la qual es podran veure més obres exposades al Museu Torre Balldovina a partir de dissabte, 2 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia