Societat

EN DIRECTE

A EL PUNT AVUI TV

Diada de Sant Fèlix de gamma extra

Els verds descarreguen el 3 de 10 amb folre i manilles dels Verds i la Vella un el 4 de 9 sense folre,

Els vilafranquins intenten el 4 de 10 amb folre i manilles

Gran jornada castellera aquest dimecres a Vilafranca del Penedès. La diada de Sant Fèlix ja ha vist descarregar un castell de 10 i un de 9 net. Seguiu-la en directe a El Punt Avui TV , amb l’emissió del programa Castells en Xarxa.

Els Minyons de Terrassa han estat els encarregats d’obrir la jornada. Ho han fet amb un intent de 3 de 10 amb folre i manilles que no ha acabat de quallar. La segona colla ha estat la Vella de Valls, que ha descarregat la primera gran construcció de la tarda, un 4 de 9 amb folre i agulla. La Colla Joves ha carregat a continuació el 2 de 8 net i els Castellers de Vilafranca han tancat la primera ronda descarregant un colossal 3 de 10 amb folre i manilles.

La segona ronda ha arrencat amb una torre de 9 amb folre i manilles descarregada pels Minyons. A continuació la Vella ha aconseguit descarregar una dels castells més difícils: l’espectacular 4 de 9, sense folre. La colla amfitriona no s’ha volgut quedar enrere i, després del 3 de 9 amb folre completat per la Joves, ha descarregat la torre de 8 sense folre.

Els vallesans han descarregat un 3 de 9 amb folre a la tercera ronda. Els ha seguit la colla Vella, que ha començat a prepar un 3 de 10 amb folre i manilles. El peu, però, ha fet llenya abans d’arribar a intent. Els de Valls ho han tornat a intentar minuts després, però han decidit desmuntar-lo quan ja havien començat a sonar les gralles. L’altra colla vallenca, la Joves, també ha donat mostres de començar a acusar el cansament, ja que ha desmuntat el peu d’una torre de 9 amb folre i manilles. Després d’una llarga pausa, però, ho han tornat a intentar, aquesta vegada amb èxit total. També s’ha quedat en intent el 4 de 10 amb folre i manilles amb el qual els Verds han tancat la quarta ronda. La construcció ha fet llenya quan ja havien pujat els vuitens.

A la quarta ronda els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre; la Vella el seu sisè 5 de 9 amb folre de la temporada; la Joves ha carregat un pilar de 8 amb folre i manilles i els de Vilafranca han completat la torre de 8 amb folre i agulla.

La diada ha acabat amb els pilars. Els Minyons han completat un pilar de 7 amb folre i la Vella i els Castellers de Vilafranca sengles pilars de 8 amb folre i manilles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia