Societat

Setze marxes de torxes al Bages i el Moianès

Manresa celebra la novena edició amb Fina Dordal i José Rodríguez #Trinitro

Les marxes de torxes per la independència arribaran a setze poblacions del Bages i el Moianès la vigília de l’11 de setembre. En concret, recorreran Artés, Balsareny, Callús, Castellbell i el Vilar, Castellnou de Bages, l’Estany, Monistrol de Calders, Monistrol de Montserrat, Navarcles, Navàs, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Santa Maria d’Oló.

A Manresa, la novena marxa, impulsada per la Comissió 11 de Setembre, començarà a dos quarts de nou a Crist Rei i es desplaçarà fins a la plaça Major. Un cop allà, la manresana Fina Dordal farà la lectura del manifest i tot seguit hi haurà el parlament de José Rodríguez #Trinitro, membre de Súmate i conegut activista a les xarxes. L’acte tindrà també la participació d’acordionistes, castellers, grallers, miquelets, sardanistes i tabalers. Les torxes es poden recollir anticipadament a l’Espai Òmnium a partir de dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia