Societat

Successos

Els quatre ocupants d’un tot terreny moren en un accident de trànsit a Molló, al Ripollès

El cotxe ha aparegut en una pista forestal allunyada del nucli urbà

Quatre persones han mort en un accident de trànsit a Molló (Ripollès) a primera hora del matí d’aquest dissabte. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit l’avís del sinistre s’ha donat aquest matí a les 07:22 hores, al punt quilomètric 0,5 de la GIV-5225. Es tracta d’una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases (Ripollès). L’accident ha passat a la matinada però, al ser una zona allunyada del nucli urbà, els veïns no han trobat el cotxe fins primera hora del matí. Els quatre ocupants del cotxe, dos nois i dues noies d’uns 30 anys, han mort en el sinistre. Arran de la incidència s’han activat nou patrulles dels Mossos d’esquadra, cinc dotacions dels Bombers, entre les quals hi ha efectius del GRAE, i tres ambulàncies del SEM.

Accident tràgic aquest dissabte al terme municipal de Molló. Un tot terreny en el que viatjaven quatre ocupants ha aparegut bolcat en una pista forestal que connecta Espinavell i Setcases. La hipòtesis més probable és que el vehicle es precipités per un marge d’uns 20 metres i anés a parar a la continuació de la pista forestal.

Com a conseqüència de l’accident els quatre ocupants del cotxe han mort. Es tracta de dos nois i dues noies d’uns 30 anys. Tot apunta que l’accident s’ha produït a la matinada, però al ser una zona allunyada de cap nucli urbà, fins el matí no s’ha trobat el vehicle. L’avís l’ha donat uns veïns que caminaven per la zona a quarts de vuit del matí.

Els Mossos d’Esquadra han desplaçat nou dotacions fins la zona de l’accident. També s’han activat cinc vehicles dels Bombers que han hagut de tallar el sostre per poder treure els cossos de les víctimes que han quedat atrapades entre la ferralla. El SEM ha enviat tres ambulàncies a la zona, però no s’ha pogut fer res per la vida dels quatre joves.

El punt on s’ha trobat el cotxe està a uns tres quilòmetres del nucli urbà d’Espinavell, i és una pista forestal en bon estat, que sol ser freqüentada per boletaires i excursionistes.

Matinada negra

El de Molló no ha estat l’únic accident mortal aquest dissabte. El conductor d’una motocicleta ha mort aquesta matinada després de patir un accident a la C-37 a Santa Maria de Miralles (Anoia).

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les onze de la nit que una motocicleta ha sortit de la via al punt quilomètric 52. El conductor i únic ocupant de la moto ha resultat ferit crític i l’han traslladat a l’hospital d’Igualada, on posteriorment ha mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia