Infraestructures i serveis

Segueix la circulació per via única entre Girona i Caldes

Continuen les afectacions provocades pel descarrilament d’un vagó de mercaderies, sense ferits, a Riudellots

La complexitat de les tasques de reparació que Adif està duent a terme en el tram Girona–Caldes de Malavella obliga a mantenir la circulació en via única en aquest trajecte, la qual cosa comporta una important reducció de la capacitat operativa en aquest tram, informa aquest dimecres Renfe.

Aquesta disminució obliga a Renfe a reprogramar els serveis de Rodalies de les línies R11 i RG1 durant tot el temps d’execució d’aquests treballs.

Així, en la RG1 -l’Hospitalet de Llobregat–Portbou, per Mataró- el tram entre l’Hospitalet i Caldes i viceversa es cobreix amb tren, i el tram Caldes–Portbou i viceversa amb un servei alternatiu per carretera.

I en la R11 (Barcelona–Portbou per Girona) hi ha circulació d’un tren per hora i sentit en el tram afectat, amb un increment del temps de viatge d’uns 20 minuts.

Per minimitzar l’afectació, en hora punta els clients dels trens comercialitzats com a Mitja Distància faran el recorregut Figueres–Girona amb tren i des d’aquesta s’encaminaran en els serveis d’Alta Velocitat fins a Barcelona. Els clients que es desplacin a estacions intermèdies es dirigiran als trens Regionals.

Durant el matí d’aquest dimecres es poden produir alteracions en el servei previst per la dificultat a l’hora de quadrar la logística de distribució de material i els gràfics horaris del personal.

Per garantir la informació al client, Renfe destinarà personal de comunicació i atenció al client en les principals estacions de la línia. A més es redundarà la informació a través de tots els seus canals.

Ahir, a les 16:25 hores, una vegada finalitzades les tasques d’encarrilar i extracció del vagó de mercaderies descarrilat, Adif va autoritzar a circular en via única en el tram Girona–Caldes.

El descarrilament d’un comboi interromp des d’ahir la circulació ferroviària entre Girona i Caldes de Malavella (la Selva).

Des de les 03:27 hores d’ahir, la sortida de la via d’un vagó en la sortida de Riudellots de la Selva d’un tren de mercaderies que realitzava el recorregut Portbou-Can Tunis obliga a interrompre la circulació de trens entre Girona i Caldes de Malavella, la qual cosa afecta als trens de les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya, sense que es registrés cap dany personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona