Infraestructures i serveis

El Sindicat Ferroviari també desconvoca la vaga per a aquesta tarda, dilluns i dimarts

La decisió arriba poc abans de l’inici del segon torn de l’aturada prevista per avui, de les sis a les vuit del vespre

Semaf, que representa el 85% dels maquinistes, va arribar a un acord per desconvocar la seva mobilització dijous a la nit

El Sindicat Ferroviari (SF) també ha desconvocat la vaga programada per aquest divendres a la tarda, dilluns i dimarts, segons ha anunciat Renfe i han confirmat a l’ACN l’organització sindical.

La decisió s’ha conegut pocs minuts abans de l’inici de la segona franja de l’aturada prevista per a aquest divendres, de les sis a les vuit del vespre.

La desconvocatòria d’SF es produeix després que el sindicat majoritari dels maquinistes, Semaf, arribés a un acord dijous a la nit amb Renfe per aturar la mobilització prevista per als mateixos dies: 8, 11 i 12 d’octubre. No obstant això, el Sindicat Ferroviari ha mantingut l’aturada d’aquest matí, de les set a les nou, en la qual s’han complert al 100% els serveis mínims. Poc abans de començar el segon torn de vaga, el sindicat ha decidit desconvocar-la.

Fonts del sindicat han advertit que han desconvocat les aturades però que “no s’ha superat el conflicte”, i per tant, continuaran amb les seves reivindicacions.

Les vagues dels últims dies han provocat la cancel·lació de centenars de trens i retards generalitzats en el servei de Rodalies de Barcelona, que tornarà a funcionar amb normalitat una cop desconvocades totes les aturades previstes.  Renfe ha destacat que després de la desconvocatòria de la vaga ha posat en servei “tota l’oferta” que té ara disponible.Barcelona replanteja la ubicació de les funeràries

barcelona

Barcelona pacta un pla de rescat amb els quiosquers

barcelona

La Fundació La Caixa celebra 25 anys cooperant al món

BARCELONA

Últim dia de la fira Girobeer, que omple d’estiu la Devesa

girona

Barcelona, referent mundial de pau

barcelona

Volar acompanyats de voltors

Sant Joan de les Abadesses

L’Ajuntament de Figueres no compra el cinema Las Vegas

FIGUERES

Salvem el Crit vol compromisos per un nou urbanisme

palafrugell
societat

Neix una nova cria d’orangutan de Borneo al zoo de Barcelona