Infraestructures i serveis

ADMINISTRACIÓ

Quart estrena parc de cal·listènia al nucli de Palol d’Onyar

L’ajuntament ha instal·lat aquest circuit d’ ’street workout’ a iniciativa ciutadana

El circuit compta amb sis aparells de cal·listènia aptes per a persones adultes i adolescents

Quart estrenar`aquest mes de març el nou parc de cal·listènia que s’ha situat en el nucli de Palol d’Onyar. Aquest gimnàs de carrer és producte d’una iniciativa ciutadana suggerida a través de l’aplicacio mòbil, Wetown.

La instal·lació d’aquest circuit de street workout (entrenament de carrer) té com a objectiu oferir als i les joves del municipi un espai d’entrenament físic i mental que fomenti els valors positius i saludables de l’esport. La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, en la potència i l’esforç.

L’alcalde de Quart, Carles Gutiérrez, ha assenyalat que es tracta d’una instal·lació que “ja feia temps que volíem dur a terme i que la ciutadania també ens demanava”. Així mateix, ha destacat que era “important oferir al jovent del poble un espai on poder-se trobar per realitzar esport físic”. “Ara ho podran fer a l’aire lliure i envoltats d’un agradable entorn natural», va manifestar.

El parc de cal·listènia de Quart consta de sis aparells a través dels quals es pot treballar tota la musculatura del cos, posant especial èmfasi en els braços, l’abdomen, els glutis i les cames, per desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat.

Tots ells són aptes per a persones adultes i adolescents amb una alçada superior a 1,40 metres i es troben certificats d’acord amb la norma europea d’equips fixos d’entrenament físic instal·lats a l’aire lliure, EN 16630.

A més, al parc s’hi troba instal·lat un cartell amb un codi QR gràcies al qual els seus usuaris i usuàries es poden descarregar al seu telèfon mòbil, informació sobre els diferents aparells, exercicis que s’hi poden realitzar i accedir a diverses rutines d’entrenament segons el nivell de cada usuari o usuària: inicial, mitjà i alt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró