Infraestructures i serveis

SERVEIS

L’allau de peticions fa que l’ACA allargui el termini per a les subvencions a les xarxes d’aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha decidit ampliar cinc mesos més el termini per resoldre les sol·licituds de la convocatòria de subvencions pels municipis destinades a arreglar i modernitzar les xarxes de distribució d’aigua. Segons les bases de la convocatòria, dotada amb 50 milions d’euros i publicada el juliol, l’ACA tenia sis mesos per resoldre les peticions dels consistoris, un termini que acaba aquest mateix mes de gener. Davant l’allau de sol·licituds, més de 800, fonts d’Acció Climàtica justifiquen l’ampliació del termini “per poder estudiar totes les peticions i atorgar el màxim nombre” d’ajudes. Les mateixes fonts indiquen que l’ampliació del termini també permetria, en cas que sigui necessari, ampliar la dotació pressupostària de la convocatòria.

La decisió es va comunicar i publicar oficialment el passat 22 de desembre. En la resolució, l’ACA assegura que no li ha estat possible tramitar totes les sol·licituds “amb els mitjans personals interns” de l’entitat i que, per aquest motiu, es va habilitar una dotació de personal addicional des del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Tanmateix, l’ACA diu que “les incidències sobrevingudes en la tramitació dels diferents processos de selecció de personal està demorant la incorporació efectiva del personal necessari per gestionar la convocatòria, la qual cosa comporta que no sigui previsible que es pugui resoldre el procediment en el termini previst, essent necessari ampliar aquest termini per garantir la correcta avaluació de les sol·licituds”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona