Infraestructures i serveis

Dotze serveis municipals de Terrassa ja han fet el trasllat temporal a la FACT

Queda pendent la direcció de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania

L’Ajuntament de Terrassa ha gairebé finalitzat el trasllat temporal de més de dotze serveis municipals a les dependències de LaFACT ubicades al número 33 del carrer Torres García a l’espera de poder instal·lar-se definitivament a l’antic Vapor Cortès.

Només queda pendent la direcció de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania, ja que fins ara i per fases des de finals de l’any passat s’hi han traslladat i estan operatius a la primera, tercera i quarta planta de l’edifici de la FACT els serveis de Promoció de l’Autonomia Personal, Salut i Comunitat, Benestar Animal, Suport a les Comunitats Veïnals, la direcció de Serveis Socials, part de Programes i Projectes a l’Atenció Primària, Polítiques d’Accessibilitat i Promoció dels Drets Humans, Polítiques Socials d’Habitatge. També s’hi ha traslladat la direcció de l’Àrea de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans, els serveis de Ciutadania i Memòria Democràtica, LGTBIQ i una part de Polítiques de Gènere.

La intenció del consistori és alliberar espai a l’edifici Glòries de la carretera de Montcada on estaven ubicats per a la Policia Municipal i dotar s serveis en creixement de l’espai necessari, augmentant el nombre de sales de visites de 5 a 8. El trasllat també dona resposta a la necessitat d’unificar serveis en un mateix edifici, per afavorir el treball transversal, i facilita l’accés per la seva ubicació més cèntrica i accessible a la Rambla d’Ègara.

A l’edifici Glòries hi continuen els serveis de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Àrea d’Acció Social, l’equip de Sensellarisme i el d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen els carrers de Figueres

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona