Infraestructures i serveis

Girona

Els Bombers fan 4.416 actuacions a la regió de Girona de gener a abril

Els Bombers de la Generalitat han dut a terme 4.416 actuacions en total a la regió de Girona en el primer quadrimestre del 2024 i han fet 23.006 actuacions en el conjunt de les set regions d’emergència de Catalunya. Els incendis urbans, els salvaments i els accidents de trànsit (mobilitat) són les incidències que més han atès en aquest període de temps. A Girona, els incendis urbans, la mobilitat i els salvaments són els tres capítols amb més actuacions, amb 943, 796 i 794 serveis, respectivament. La resta d’actuacions tenen a veure amb els àmbits de les activitats no urgents, amb 654 serveis, i de l’assistència tècnica, amb 536.

A més, els efectius dels Bombers de la regió de Girona també han realitzat 326 sessions de pràctiques durant el mateix període, a part de participar en 7 simulacres. Les sortides per incendis de vegetació s’han situat en els 244 serveis i, ja en menor nombre, tanquen la llista les actuacions per fuites perilloses, amb un total de 88, 27 dispositius preventius i 1 de suport en un rescat aeri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia