Societat

La Candelera més gastronòmica

Els cellers i els tastos tindran més protagonisme en la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei

Més protagonisme per a la coradella (el plat tradicional de la fira fet a base de pulmons, cor, fetge i sang), una nova distribució de la fira d’alimentació, més tastos gastronòmics o la reorientació de la fira de vins per donar protagonisme als cellers, faran que la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que obre demà les portes, sigui més gastronòmica. Fins dilluns, un total de 920 expositors, 18 més que en l’edició anterior, participen en una mostra que enguany té un pressupost de 528.637 euros i la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell com a convidada.

La Sala Gòtica acull un nou tast en forma de sopar avui, divendres. I durant el cap de setmana s’hi faran diferents activitats relacionades amb la gastronomia, com ara presentacions de llibres i projeccions.

A més, la fira d’alimentació del passeig del Terraplè també es reorganitza. Desapareix la carpa d’entitats i ara les associacions estaran a l’aire lliure a l’entorn de la xemeneia del Molí. En aquesta zona també desapareixen els inflables de la fira jove, que es traslladen a la fira Kids, creada l’any passat. Aquesta fira centralitzarà totes les activitats infantils, incloent els robots de la fira de la innovació, i passarà a fer-se al pati de l’escola El Palau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia