Salou estrenarà CAP el dilluns, tot i que les obres encara continuen

El personal del centre d'atenció primària (CAP) de Salou va iniciar ahir el trasllat del servei l'edifici acabat de construir al costat i que formarà part del centre d'alt rendiment (CAR) que hi està impulsant el Departament de Salut. A partir de dilluns, les consultes habituals es faran des del nou edifici, que té entrada pel carrer de l'Arquitecte Ubach, mentre que l'edifici antic (amb entrada pel carrer del Carrilet) se sotmetrà a unes obres que serviran per completar les obres d'ampliació i millora de l'equipament.

De moment, les consultes dels metges de capçalera, les urgències i els laboratoris es faran a l'edifici nou, mentre que els àmbits de pediatria i atenció a la dona es faran al nou edifici annex.

Nous centres

D'altra banda, la consellera de Salut, Marina Geli, va visitar ahir el Camp de Tarragona per tal d'inaugurar dos més serveis sanitaris. En primer lloc, va presidir l'obertura oficial del consultori del Montmell, a l'interior del Baix Penedès, mentre que al Priorat va inaugurar el CAP de Cornudella de Montsant, que donarà servei a altres municipis de la zona. Avui està previst que inauguri el nou consultori mèdic de Vilallonga del Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.