Societat

judicialització del procés

Citen a declarar per primer cop quatre empresaris per la seva presumpte col·laboració amb l’1-O

El jutge els investiga per haver fabricat i distribuït la propaganda del referèndum en connivència amb la Generalitat

Els acusats ja van declarar davant la Guàrdia Civil després que aquest cos trobés publicitat institucional de la jornada de votació a les seves empreses

El jutge de Barcelona que investiga els preparatius del referèndum a Catalunya ha citat a declarar com a investigats quatre empresaris vinculats a la fabricació i distribució de publicitat de l’1-O.

En una providència, a la qual ha tingut accés Efe, el titular del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona cita per al pròxim 7 de març els quatre investigats, els primers empresaris que compareixen davant del jutge per participar en els actes d’organització del referèndum.

Els empresaris ja van ser citats a declarar com a investigats pels delictes de desobediència i malversació davant la Guàrdia Civil.

Les empreses dels investigats estan relacionades amb l’elaboració i distribució de diversos carregaments de díptics i fulletons en la campanya publicitària que la Generalitat va impulsar per promoure l’1-O i que va ser intervinguda per la Guàrdia Civil els dies previs al referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia