Societat

Ripoll estrena fira gegantera de comarques

Ripoll acollirà diumenge la primera fira gegantera de les comarques gironines, un esdeveniment que començarà amb la galejada d’honor dels trabucaires i pedrenyalers de Ripoll. Durant tota la jornada, el visitant podrà gaudir, al voltant del monestir, de parades de constructors, lutiers, sastres i artesans i d’activitats lúdiques per a tota la família, com els balls de gegants, l’audició de les músiques de cada comarca, l’exhibició de castells, l’actuació de l’esbart dansaire i la cercafira de gralles i tabals.

El fi de festa arribarà a les vuit del vespre amb un espectacle de foc i la il·luminació del monestir. Durant tot el dia es podran visitar les exposicions de gegants a l’església de Sant Pere i participar en els tallers de màscares, punts de llibre i capgrossos a diferents punts de la vila, així com assistir a les xerrades del museu etnogràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia