Salut

Treballs comunitaris al parc hospitalari de Salt

Acord entre l’Institut d’Assistència Sanitària i Justícia per incorporar-hi dues persones per fer tasques de vigilància

Conveni amb el consistori saltenc per incloure-hi els agents de salut

Amb l’objectiu de promoure un ús respectuós i adequat dels espais exteriors del parc hospitalari Martí i Julià de Salt, al mateix temps que fomentar el complex sanitari com a espai lliure de fum i net, l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) ha arribat a un acord de col·laboració amb el Departament de Justícia per incorporar temporalment a l’organització dues persones que facin tasques de vigilància, com a treball en benefici de la comunitat durant els caps de setmana.

Al mateix temps, la institució ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Salt perquè els seus agents de salut facin passejades els dies feiners i en diferents horaris pel recinte, com a parc del municipi obert a la ciutadania, focalitzant la seva actuació a informar sobre la prohibició de fumar al recinte hospitalari i sensibilitzar les persones que circulen amb gossos pel parc, tal com estan fent també a la resta del municipi de Salt.

Cada dia utilitzen les instal·lacions del parc hospitalari Martí i Julià de Salt més de mil persones usuàries de l’hospital Santa Caterina i dels diferents centres i serveis d’atenció a la salut i la investigació.

Les tasques encomanades a les persones que fan els treballs en benefici de la comunitat (TBC) estan principalment dirigides a informar sobre la prohibició de fumar a tot el recinte hospitalari, així com detectar i registrar els punts d’acumulació de burilles o els possibles comportaments incívics i informar, en aquest sentit, sobre els bons usos i costums, com ara evitar tirar papers, plàstics o llaunes a terra, fer malbé els jardins del complex o malmetre el mobiliari urbà. També han de tenir cura del bon ús dels aparcaments de vehicles o vetllar perquè les bicicletes circulin pels carrils corresponents i a la velocitat adequada, per citar alguns exemples. Les persones que cooperen amb l’IAS de manera no retribuïda treballen uniformades i identificades i han rebut la formació corresponent.

LA XIFRA

1.000
persones
utilitzen cada dia les instal·lacions del parc hospitalari Martí i Julià de Salt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva