Salut

La consellera Geli inaugura avui el CAP de Sant Sadurní d'Anoia i l'ambulatori de Torrelavit

La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà avui, al voltant de les 11 del matí, les obres d'ampliació del CAP de Sant Sadurní d'Anoia que funciona des de final de l'any passat. Les obres, que van costar 1,6 milions d'euros, van permetre la construcció d'una nova ala de l'equipament amb 11 noves consultes. L'Ajuntament havia demanat a Geli en diverses ocasions que vingués al municipi per inaugurar l'obra, però va postergar la cita a causa de diversos problemes d'agenda. Els nous espais s'haurien hagut de posar en funcionament l'agost de l'any passat, però no es va poder complir el termini previst pel retard de les obres. El govern local (CiU i AMI) confiava inaugurar l'ampliació el 28 d'octubre de l'any passat, el mateix dia de l'eliminació de l'horari nocturn del CAP, però no es va poder concretar la seva visita per problemes d'agenda. La regidora de Salut, Maria Rosell, va explicar fa mesos que la consellera tampoc no va poder assistir el 8 de gener, tal com estava previst.

Geli aprofitarà la visita per participar en un acte del seu partit a l'Escorxador de Vilafranca. La consellera té previst després de la inauguració a la capital del cava participar en un acte sobre l'acció de govern en matèria sanitària i de salut a la comarca en el període 2004-2010. Durant l'acte, es preveu que estigui acompanyada pels diputats Roberto Labandera i Mila Arcarons i per alcaldes, regidors i càrrecs socialistes. Finalment, la consellera farà acte de presència, al voltant de dos quarts de dues del migdia, a Torrelavit, on inaugurarà la reforma del consultori local que hi ha a l'ajuntament. Les obres, que han estat finançades amb fons estatals, uns 225.000 euros, han permès ampliar el consultori uns 70 metres quadrats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.