Salut

Coronavirus

Una nova defunció al sociosanitari de Palafrugell eleva a 34 les víctimes de la pandèmia al centre

El nombre de positius de Covid-19 a l’hospital de Palamós cau de tretze a quatre

Des de l’inici de la pandèmia s’ha registrat 516 casos de coronavirus als centres dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà

Una nova defunció ha elevat a 34 les víctimes de la pandèmia de SARS-CoV-2 (Covid-19) al centre sociosanitari de Palafrugell (Baix Empordà).

Segons la darrera actualització dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), el total de casos de coronavirus diagnosticats pel SSIBE des de l’arribada de la pandèmia (que inclou pacients ingressats a l’hospital de Palamós i a altres centres assistencials i residències, pacients a domicili, professionals i víctimes mortals) és de 516, quatre més que dijous.

D’aquests, aquest dimarts continuen ingressats 9 pacients amb coronavirus al sociosanitari . D’altra banda, ja s’ha donat d’alta a 37 pacients que han superat la infecció.

Pel que fa a l’hospital de Palamós, el nombre d’ingressats per coronavirus al centre ha disminuït significativament aquests darrers dies. Ara mateix hi ha quinze pacients ingressats, quatre dels quals han donat positiu i onze més estan pendents dels resultats de la prova. Els positius confirmats han passat dels tretze de dijous a quatre.

D’ençà del 13 de març, l’hospital ha donat 133 altes a persones que han superat la Covid-19, set de les quals des de dijous. Des de l’inici de la crisi sanitària han mort 20 persones en aquest centre hospitalari.

Dos sanitaris, ingressats a Palamós
En relació als professionals de les empreses del SSIBE, hi ha 26 casos confirmats de coronavirus entre el personal sanitari (un menys que dijous passat) i n’hi ha cinc d’aïllats pendents de resultats de les proves (cosa que suposa que n’hi hagi un menys de confinat). El consorci detalla que dos dels pacients ingressats a l’hospital de Palamós són personal sanitari.

Al centre Palamós Gent Gran ha mort una persona des de la irrupció de la pandèmia. En aquest centre, segons les dades del SSIBE, no hi ha cap nou cas confirmat de Covid-19, però onze residents estan pendents de rebre el resultats per veure si s’han infectat (dijous, n’eren dos).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC