Salut

Coronavirus

França dona per “controlada” l’epidèmia de Covid-19

El Consell Científic del govern francès veu “extremadament baixa” la possibilitat d’un nou confinament general

En les últimes hores han mort 46 persones, 2 menys que ahir, i hi ha 405 hospitalitzats menys

Els assessors científics del govern francès donen per “controlada” l’epidèmia de Covid-19 al país. Segons el Consell Científic conformat per l’executiu, a hores d’ara la possibilitat de tornar a decretar un confinament general com el que va estar vigent del 17 de març a l’11 de maig és “extremadament baixa”.

El president del Consell Científic, Jean-François Delfraissy, ha indicat aquest divendres que el virus segueix circulant, sobretot a la regió de París, però de les 80.000 infeccions diàries que es calcula que es produïen a començament de març s’ha passat al voltant del miler.

Les xifres d’hospitalitzats i morts per coronavirus han tornat a caure i confirmen la tendència de les últimes setmanes. La Direcció General de Sanitat ha explicat en un comunicat que hi ha 12.696 ingressats per la Covid-19, 405 menys que dijous.

La xifra queda molt allunyada de les gairebé 32.300 persones que van arribar a estar hospitalitzats en al fase més crítica de la pandèmia, a principis d’abril.

L’evolució encara més evident en la xifra de pacients a les unitats de cures intensives (UCI), que han passat de les 7.148 del 8 d’abril, al cim de la pandèmia, a les 1.094 d’aquest divendres, 69 menys que ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia