Salut

Clausuren una festa il·legal al Catllar i sancionen l’organitzador 

La policia denuncia, a més, 75 persones per participar en un ‘botellón’ al mirador de Torre Baró de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han clausurat aquesta matinada una festa que incomplia les mesures sanitàries al Catllar (Tarragonès), on els assistents han mantingut una actitud hostil amb la policia, que ha denunciat l’organitzador per incomplir les mesures anti-Covid i a una altra persona en possessió de drogues.

La policia ha informat avui diumenge que cap a la mitjanit la policia ha accedit a la masia on se celebrava una festa convocada a través de les xarxes socials i que anunciaven que es perllongaria fins dilluns al matí.

Els agents han trobat unes 130 persones sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat ni altres mesures sanitàries i han comprovat que els equips de música estaven en funcionament, mentre les persones ballaven i bevien.

L’actitud hostil de les persones reunides ha dificultat l’actuació policial per clausurar la festa, una operació que ha finalitzat a les 03:30 hores.

Els Mossos han denunciat administrativament l’organitzador i han intervingut els equips de música, a més d’aixecar acta per no respectar les mesures sanitàries i una altra per consum de substàncies estupefaents que alguns assistents han llançat a terra en arribar la policia.

En aquesta operació, la policia ha detingut un dels assistents a la festa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i a qui li han intervingut 35 bosses amb una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis de LSD, 53 pastilles d’èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu.

La persona detinguda passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

‘Botellón’ a Torré Baró

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han denunciat 75 persones per participar en un ‘botellón’ al mirador de Torre Baró, al districte de Nou Barris.

Segons han confirmat fonts del cos, els fets haurien tingut lloc passada la mitjanit, quan la policia va detectar una concentració de persones passada que incomplien les restriccions establertes en consumir begudes alcohòliques a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES