Salut

Madrid aixeca avui les restriccions a 13 àrees de salut

A altres 17 es mantenen les limitacions a la mobilitat i s’hi incorpora una a Móstoles

Les mesures afecten el 5,7% de la població de la Comunitat

La comunitat de Madrid aixeca aquest dilluns les restriccions a 13 zones bàsiques de salut, però imposarà limitacions a l’àrea bàsica de Barcelona (Móstoles) i les mantindrà a altres 17 àrees, on continuarà prohibit entrar o sortir tret de motius justificats, com anar a treballar. A les àrees amb restriccions, aquestes es mantindran fins al 6 de desembre.

les zones bàsiques que a partir d’avui queden alliberades de limitacions de mobilitat són, a Madrid capital: Entrevías, Pozo del Tío Raimundo, Alcalá de Guadaíra y Numancia (Puente de Vallecas), Pavones y Vandel (Moratalaz) i Infanta Mercedes (Tetuán).

També s’aixequen les restriccions a San Juan de la Cruz (Pozuelo de Alarcón); Cerro del Aire y Valle de la Oliva en (Majadahonda); Colmenar Viejo Norte (Colmenar Viejo); Morata de Tajuña, i Villarejo de Salvanés.

Les zones bàsiques on continuen les limitacions són, a Madrid ciutat: Vicalvaro-Artilleros (Vicálvaro), La Elipa (Ciudad Lineal), Guzmán el Bueno (Chamberí) i Daroca (Ciudad lineal).

Fora de la capital són Cuzco, Alicante i Castilla la nueva (Fuenlabrada); La Moraleja (Alcobendas); Sierra de Guadarrama, Collado Villalba Pueblo i Collado Villalba Estación (Collado Villalba); Moralzarzal (Moralzarzal); Alpedrete, i Galapagar.

També continuen les restriccions a El Boalo-Cerceda-Matalpino, a la zona bàsica de Manzanares El Real; als municipis de Colmenar de Oreja, Chinchón i Villaconejos, a la zona bàsica de Colmenar de Oreja, i als de San Martín de Valdeiglesias i Pelayos de la Presa, a l’àrea bàsica de San Martín de Valdeiglesias.

Els ciutadans d’aquestes zones no en poden sortir ni entrar tret de motius justificats, tot i que sí que es poden moure dins els perímetres de l’àrea afectada.

Les limitacions imposades per la Covid-19 afecten així el 5,7% de la població madrilenya, en la que es concentra el 8% dels contagis de la regió.

Als llocs de culte l’aforament s’estableix en un terç i a les vetlles hi podran ser 15 persones en espais a l’aire lliure i 10 en cas de ser llocs tancats.

A més, els aforaments i horaris d’activitat es mantenen com a la resta de la regió (per regla general, al 50%) i se suspèn temporalment l’activitat dels parcs infantils d’ús públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona