Salut

Torna la imatge dels carrers buits pel toc de queda

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona informen els vianants sobre la nova mesura

a primera nit de toc de queda per la sisena onada de la pandèmia de la covid-19 ha tornat a deixar pràcticament buits els carrers de Barcelona, aquesta nit de dijous a divendres. La restricció de la mobilitat no essencial, entre la una i les sis de la matinada, ha rebut aquest mateix dijous l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Quan faltava una mitja hora per la una de la matinada, patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona han començat a informar els grups de vianants o persones que estaven allargant la nit al passeig del Born que quedaria restringida la mobilitat. En aquest punt de la ciutat, la presència policial també s’ha fet notar amb la circulació de vehicles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra.

Quan passaven pocs minuts de la mitjanit, restaurants i bars del passeig del Born, una de les zones concorregudes de la ciutat, han començat a recollir les terrasses i a baixar les persianes perquè a la una de la matinada es complís el toc de queda.

De fet, quan encara faltava una mitja hora, agents de la Guàrdia Urbana han començat a recordar la mesura als pocs grups de persones que encara quedaven a la zona. També els han informat de l’obligatorietat de portar la mascareta a l’exterior, una mesura endurida en aquest cas pel govern espanyol i que també entra en vigor aquest divendres. La feina d’aquesta nit dels agents ha estat sobretot informativa.

A partir de la una de la matinada, pels carrers de la ciutat, com els del Born o a la Rambla, s’hi trobaven poques persones i eren testimonials els grups de gent. Pràcticament només han circulat taxis, autobusos i camions de recollida d’escombraries. En la primera nit d’aplicació del toc de queda, a les portes de les festes del Nadal, la mesura s’ha aplicat sense incidents destacats almenys en aquesta zona de la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona