Salut

El Trueta busca joves de 12 a 17 anys per un assaig de la vacuna d’Hipra

Els i les joves que vulguin participar en l’assaig han d’haver rebut dues dosis de Comirnaty (Pfizer), com a mínim, fa 6 mesos

L’hospital Josep Trueta està buscant joves d’entre 12 i 17 anys per participar en un assaig clínic sobre la vacuna contra la Covid de la farmacèutica Hipra. L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) va autoritzar fa uns dies la realització d’aquest assaig, que té per objectiu estudiar si la dosi de reforç augmenta la resposta immunitària (les defenses) contra la Covid. Per fer-ho, s’estudiarà si és ben tolerada i si és capaç de reactivar una resposta immunitària, és a dir, si la vacuna és capaç d’incrementar l’activitat del sistema immunitari davant del virus i quant de temps dura el seu efecte. S’avaluarà la seguretat de tots els participants, però la resposta immunitària només s’avaluarà en aquelles persones que no hagin passat prèviament la malaltia.

A l’estudi hi participaran 5 hospitals de l’Estat espanyol, entre els quals hi ha l’Hospital Trueta, a través dels professionals de la Unitat d’Infectologia Pediàtrica. També hi participaran l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, l’HM Universitari Puerta del Sur de Madrid, l’HM Montepríncipe de Madrid i l’Hospital Universitari La Paz de Madrid. Entre aquests hospitals participants han de reclutar fins a 300 adolescents perquè participin voluntàriament en l’assaig.

Els i les joves que vulguin participar en l’assaig han d’haver rebut dues dosis de Comirnaty (Pfizer), com a mínim, fa 6 mesos. Tant si han passat la COVID-19 com si no, podran participar igualment en l’estudi. S’ha habilitat un espai a la pàgina web dels centre per tal que les persones interessades a participar-hi puguin inscriure-s’hi. Com que són menors d’edat, han d’informar el pare, la mare o el tutor/a legal per procedir amb la inscripció. Per participar cal omplir un formulari que hi ha a la web de l’ICS.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES