Salut

SALUT

Formen els professionals sanitaris sobre identitat de gènere i processos de transició

La formació dirigida als professionals sanitaris de l’ICS a Girona sobre identitat de gènere, orientació sexual i processos trans* es consolida a la demarcació gironina un any després d’iniciar-se als equips d’atenció primària amb l’objectiu de transmetre més informació i coneixements sobre el procés d’acompanyament a aquest col·lectiu.

La necessitat d’aquest curs va sorgir dels mateixos professionals, conscients que habitualment l’atenció primària és la porta d’entrada al sistema de salut per al conjunt de la ciutadania. Després de quatre edicions, la formació s’estén ara als professionals de medicina i d’infermeria de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta per tal d’ampliar l’acompanyament a més àmbits de la salut.

Les formacions a l’Hospital s’estructuren igual que les que s’han realitzat anteriorment a l’atenció primària, amb la particularitat de poder sumar aquelles especificitats que permetin donar una millor resposta a les persones que en el seu procés de transició també requereixen algun servei assistencial del Trueta.

La formació dirigida als professionals sanitaris de l’ICS a Girona sobre identitat de gènere, orientació sexual i processos trans* es consolida a la demarcació gironina un any després d’iniciar-se als equips d’atenció primària amb l’objectiu de transmetre més informació i coneixements sobre el procés d’acompanyament a aquest col·lectiu. La necessitat d’aquest curs va sorgir dels mateixos professionals, conscients que habitualment l’atenció primària és la porta d’entrada al sistema de salut per al conjunt de la ciutadania. Després de quatre edicions, la formació s’estén ara als professionals de medicina i d’infermeria de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta per tal d’ampliar l’acompanyament a més àmbits de la salut. Les formacions a l’Hospital s’estructuren igual que les que s’han realitzat anteriorment a l’atenció primària, amb la particularitat de poder sumar aquelles especificitats que permetin donar una millor resposta a les persones que en el seu procés de transició també requereixen algun servei assistencial del Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia