Salut

Instal·len nous desfibril·ladors a Alcover i a Passanant i Belltall

Els ajuntaments d'Alcover (Alt Camp ) i de Passanant i Belltall (Conca de Barberà) han instal·lat equips desfibril·ladors automàtics en diferents punts dels termes municipals. En el cas d'Alcover, el consistori ha adquirit recentment quatre nous aparells que se sumen al que ja hi havia a la piscina municipal.

Els nous aparells s'han instal·lat als equipaments municipals de Ca Cosme, al camp de futbol i al pavelló municipal. El quart el portarà el vehicle de vigilància local, que es traslladarà on es pugui necessitar. En total, Alcover disposa ara de cinc desfibril·ladors. A més, s'ha impartit un curs de formació de sis hores a setze treballadors de l'Ajuntament per tal que puguin conèixer la importància i l'ús del desfibril·lador.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Passanant i Belltall ha instal·lat un aparell desfibril·lador automàtic a cadascun dels nuclis, un al de Passanant i un altre al de Belltall, per a casos d'urgència. Els aparells han estat situats de manera que en pugui disposar el públic en general les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

La compra d'aquests instruments ha estat possible gràcies a una subvenció de 3.805,27 euros que ha estat concedida per la Diputació de Tarragona. La subvenció va ser demanada pel fet que el municipi de Passanant i Belltall, tot i disposar d'un consultori mèdic local, tan sols té un servei de quatre hores setmanals d'atenció mèdica.

De fet, els mateixos serveis mèdics havien manifestat a l'Ajuntament la necessitat de tenir a l'abast un desfibril·lador per a casos d'urgència i que estigués a disposició del públic en general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia