Societat

Dia per a la cultura popular catalana

Un centenar d’equipaments culturals i associatius celebren el Dia de l’Associacionisme Cultural Català

A Vilafranca del Penedès, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya obre la gàbia dissabte amb una plantada de figures de bestiari i tallers per a la mainada. A Gelida s’organitzen visites guiades al castell, també n’hi haurà de teatralitzades a La Casa dels Entremesos, a Barcelona. A Castellar del Vallès s’ha programat un berenar, la projecció de Kilian Jornet, Path to Everest i el 26è Musicoral. L’Orfeó Badaloní convida a una sessió oberta de ball, l’Orfeó Manresà fa avui un assaig obert. El Coro de Sentmenat estrena dissabte el nou equipament del teatre... I així fins a un centenar de propostes arreu del país serviran per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural Català (DASC), el 4 de juny.

Tots els equipaments culturals, associatius i entitats de cultura popular estan convidats a fer jornades de portes obertes aquest cap de setmana. I totes les propostes culturals hi tenen cabuda. S’han programat assajos oberts al públic, presentacions de llibres, exposicions, concerts, aplecs, debats, tallers... L’acte central de la commemoració tindrà lloc el dijous, dia 7, al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (carrer Sant Pere Més Alt, 25).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia