Educació

Nova col·lecció de contes infantils didàctics

Editada per l’associació Cucadellum, vol educar en valors

El secret de la primavera és el títol del primer volum d’una nova col·lecció editorial, Contes que acompanyen, impulsada per l’associació Cucadellum i adreçada a lectors del cicle infantil. Els seus autors són Marina Viscido i Olivier Savane.

Valors

El col·lectiu Cucadellum està format per professionals de l’educació, la permacultura, l’art i el treball artesanal, de les comarques de l’Alt Urgell, el Ripollès i la Garrotxa. “La col·lecció vol transmetre una sèrie de valors a la mainada, entre ells, el respecte per la natura”, explica Savane, especialitzat en art i en permacultura que viu a Tortellà.

L’entorn natural

En aquest primer lliurament de Contes que acompanyen, el protagonista és un nen que va descobrint l’entorn natural per ell mateix, coincidint amb l’esclat d’energia i de colors de la primavera. “Hi ha un adult que l’acompanya, però que deixa que sigui la criatura la que entri en contacte amb l’entorn, sense condicionants”, descriu el coautor.

La intenció de Cucadellum és destinar els diners que s’ingressin amb El secret de la primavera a l’edició del segon llibre de la col·lecció. Aquest primer volum s’està distribuint en escoles (a través dels ajuntaments) i diverses entitats, a part de llibreries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia