Societat

Dansa i música a les valls d’Àneu

El Dansàneu incorpora en la vint-i-setena edició dos nous espais al festival, a Sorpe i Escaló

La 27a edició del Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, inundarà les valls d’Àneu de dansa i música de qualitat des de demà dissabte i fins al 8 de juliol. Els municipis d’Esterri d’Àneu, Alt Àneu, Espot i la Guingueta d’Àneu seran els escenaris d’una proposta artística de marcat to contemporani que busca realçar tant el patrimoni artístic com l’arquitectònic i natural de la zona. És per aquesta raó que el Dansàneu incorpora en aquesta edició dos nous espais, els safareigs de Sorpe, on tindrà lloc la segona edició del Tastàneu, i l’església de Sant Pere del Burgal, a Escaló.

El festival està enfocat com una continuació de la celebració de les falles pirinenques. De fet, la baixada de València d’Àneu donarà el tret de sortida demà amb l’actuació de Roser Gabriel, i la d’Alós servirà de cloenda, el 7 de juliol.

Com a plats forts destaquen la companyia de dansa liderada per María Muñoz i Pep Ramis, Mal Pelo; els ballarins i coreògrafs Quim Bigas i Raquel Gualtero, amb Nuà; la companyia mallorquina UnaiUna amb la seva proposta Galejar, i la producció pròpia Galeuscat, que uneix les veus femenines del conjunt Ialma amb l’acordionista Iñaki Plaza i els catalans Manu Sabaté i Ciscu Cardona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia