Societat

De la clotxa i altres fruits de la terra

Una dotzena de restaurants i cellers del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, participen, avui i demà, a la setena edició de la Fira Fruits de la Terra. Els que s’adrecin a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, de les 19.30 h a la una de la matinada, hi trobaran parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona, així com la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral i variants sorprenents d’aquest plat típic que antigament menjaven els pagesos per agafar energies i tornar a treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia