Societat

Denuncia tres joves per un intent d’agressió sexual a Salou

Els acusats, francesos, queden lliures

La víctima no va reconèixer cap dels presumptes agressors

Una dona ha denunciat a tres turistes francesos, dos menors d’edat, per un presumpte intent d’agressió sexual que hauria patit la matinada de dissabte a Salou. Tots tres van ser detinguts pels Mossos però posats en llibertatdesprés que la víctima no en reconegués a cap en les sis rodes de reconeixement que es van fer. Després de les diligències practicades ahir, que va incloure la declaració de la víctima, la Fiscalia no va demanar que s’apliqués cap mesura cautelar als acusats.

Segons el relat de la víctima, els tres agressors la van abordar en una zona d’oci de Salou i quan van veure que ella mostrava una forta resistència la van tirar a terra on la van colpejar, i aleshores van fugir del lloc corrent. El jutge de guàrdia de Tarragona en va deixar lliur un i els altres dos van quedar en llibertat per odre de la fiscalia de menors.

Aquest és el segon episodi d’un cas de delicte sexual comès a les comarques de Tarragona i que, amb poc temps de diferència, implica joves de nacionalitat francesa. Dimecres passat, el jutge de guàrdia de Tarragona va deixar en llibertat un francès de 18 anys denunciat per una noia de 16 anys d’haver-la agredit sexualment en un càmping de la Costa Daurada. La llibertat es va dictar després que la jove desistís de tirar endavant l’acusació.

Britànics a Eivissa

D’altra banda, dos germans britànics es troben a la presó d’Eivissa acusats d’agredir sexualment una turista de la seva mateixa nacionalitat que van conèixer en un bar de Sant Antoni i a la qual haurien violat després de fer-li prendre drogues. Juntament amb aquests dos també es van detenir dos britànics més, que després de declarar van quedar en llibertat sense càrrecs. L’agressió s’hauria produït dimecres de la setmana passada en un apartament de Sant Antoni on els quatre individus haurien portat la víctima, de 29 anys.

LA XIFRA

8
Bars
de Barcelona participen en l’aplicació d’un protocol que té com a prioritat la lluita contra les agressions sexuals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia