ULLDEMOLINS (Priorat)

XXIX Diada de la truita d'espinacs amb suc

Cassoles de Quaresma

La truita d'espinacs amb suc és un plat típic del Priorat que es cuinava per la Quaresma: els ous, el bacallà, els fesols i els espinacs en són els ingredients principals. Durant la diada, se'n poden veure (i tastar) moltes varietats. Les cassoles que es presenten a concurs, de degustació i de decoració, s'exposen a la plaça del Loreto. A més de tastar el plat, els visitants podran assistir a l'actuació d'un grup de trabucaires i a la dels Xiquets de Reus.

14 de març. Tiquet degustació: 7 euros. Durant el matí, al pla de l'Església, fira d'artesans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona