Societat

Quatre morts en dos accidents, un a la C-12 a Balaguer i l’altre a la C-14 a Bassella

Aquest diumenge al matí, un cotxe amb cinc ocupants ha sortit de la via a Balaguer i tres joves han perdut la vida i dos han resultat ferits, un de gravetat

A les 18 hores, un xoc a Bassella amb tres vehicles implicats ha provocat una quarta víctima

Diumenge tràgic a les carreteres catalanes. Tres persones han mort aquest diumenge al matí en la sortida de via d’un cotxe a la C-12 a Balaguer, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 07.32 hores al quilòmetre 173,2 de la C-12, entre la capital de la Noguera i Os de Balaguer. Trànsit apunta que la probable causa del sinistre ha estat l’excés de velocitat.

Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme. Com a conseqüència de l’impacte, han mort tres dels ocupants del vehicle.

Es tracta del conductor, T. M. S., un noi de 24 anys; el passatger davanter, R. M. S., un noi de 30 anys; i la passatgera posterior, E. F. P., una noia de 23 anys, que ha estat localitzada fora del cotxe i no portava el cinturó de seguretat cordat en el moment de l’accident. Els dos ferits tenen 16 anys i estan ingressats a l’UVI de l’Arnau de Vilanova.

Els joves tornaven de la festa major del municipi de les Avellanes. L’Ajuntament de Balaguer ha decretat dos dies de dol.

La C-14 a Bassella

A la tarda, una persona ha mort a la C-14, al quilòmetre 135, al terme municipal de Bassella, en un accident de trànsit en què s’han vist involucrats tres vehicles.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 135 i els Mossos d’Esquadra han estat alertats dels fets a les 18.01 hores.

A causa de l’impacte ha mort el conductor d’un dels vehicles i quatre persones han resultat ferides. Una d’elles ha estat evacuada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i a les altres tres les han traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Fins al lloc s’han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos helicòpters i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han hagut d’excarcerar tres persones que han quedat atrapades a l’interior dels vehicles. La C-14 està tallada en els dos sentits de la marxa des de l’hora de l’accident.

De fet, només aquesta última setmana 12 persones han perdut la vida en accidents de trànsit. En la majoria dels casos el vehicle ha sortit de la via i, segons informen els Mossos d’Esquadra, la velocitat, la distracció i l’alcohol acostumen a ser la causa. A més, en quatre casos, no portaven el cinturó de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia