Societat

Rivera i Arrimadas retiren llaços grocs a Alella

El líder de Cs justifica que han decidit per “netejar l’espai públic de símbols ideològics” davant la inacció del govern Pedro Sánchez

Un grup de persones reposa els símbols de suport als presos polítics poc després de l’acció

Acció efímera de Ciutadans a Alella. El president del partit, Albert Rivera, i la líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas, han protagonitzat aquest dimecres al migdia una retirada de llaços grocs a Alella (Maresme). Poc després, un grup de persones ha reposat els llaços arrencats.

En declaracions als mitjans, Rivera ha assegurat que continuaran “netejant l’espai públic de símbols ideològics” fins que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “reaccioni” i “deixi de pagar el lloguer de la Moncloa a [Quim] Torra i [Carles] Puigdemont”. De fet, ha acusat Torra de donar suport als “comandos separatistes” que posen llaços grocs a l’espai públic.

És per això que ha reclamat a Sánchez que actuï i “ garanteixi la seguretat i la convivència”. “I això té una paraula, neutralitat a l’espai públic”, ha sentenciat.

“Encara que alguns vulguin deixar parlar i assenyalar els que pensen diferent, la Catalunya de tots necessita espai de tots: les platges, els carrers, les places, les baranes, els monuments i les muralles són de tots els catalans”. “I perquè siguin de tots, no hi ha d’haver símbols ideològics”, ha afirmat.

Rivera ha avisat que “no pararan fins que Catalunya torni a ser de tots” i, segons ell, això “necessita calma, serenitat, valors democràtics, convivència, i un Estat que actuï i defensi la democràcia”.

Segons ell, a Catalunya hi ha na “situació d’excepció” i “fractura social”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia