Societat

Tres morts en tres accidents de trànsit aquest dissabte

Els sinistres s’han produït a Sant Pere de Torelló (Osona), Oliana (Alt Urgell) i Horta de Sant Joan (Terra Alta)

Set persones han resultat ferides de diversa consideració

Tres persones han mort en tres accidents de trànsit a Osona, la Terra Alta i l’Alt Urgell, respectivament.

Cap a tres quarts de dues de la matinada la conductora d’un turisme ha perdut la vida en un xoc frontal contra un camió a la C-37 a Sant Pere de Torelló (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). S’investiguen ara les causes de la col·lisió. La víctima mortal és una dona, F.M.G., de 48 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Barcelona. Dues persones més han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i donades d’alta al lloc de l’accident.

La incidència ha mobilitzat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i 3 unitats del SEM.

Arrel del sinistre la carretera ha estat tallada en tots dos sentits de la marxa fins a les set del matí, quan s’ha pogut restablir la circulació.

També aquesta matinada de dissabte un camió s’ha precipitat des d’un pont de la C-14 a Oliana (Alt Urgell) i ha quedat parcialment submergit al riu Segre. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el conductor del vehicle ha perdut la vida i ha calgut esperar a l’arribada de dues grans grues per poder extreure el cos de la víctima.

Arran de la incidència, s’han activat tretze patrulles dels Mossos d’Esquadra, onze dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La circulació ha estat restringida en el tram de l’accident en els dos sentits de la marxa i s’ha donat pas alternatiu fins a un quart de sis de la tarda.

La tercera víctima mortal ha estat el conductor d’un tractor que ha perdut la vida com a conseqüència de l’impacte amb una furgoneta al quilòmetre 16,2 de la T-330, al terme municipal d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). Es tracta d’un home, M.J.A.F, de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí de la població.

En el sinistre han resultat ferits els ocupants de la furgoneta, un de caràcter lleu i quatre de gravetat menor. Tots cinc han estat traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia