Societat

La Vella dels Xiquets de Valls guanya el Concurs de Castells de Tarragona

La colla rosada trenca l’hegemonia dels Castellers de Vilafranca gràcies al 4 de 9 i el 2 de 8 nets i al 3 de 10 amb folre i manilles carregat

Els verds es classifiquen en segon lloc i la Jove de Tarragona, tercers

La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha proclamat guanyadora de la 27ena edició del Concurs de Castells celebrat aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Els Castellers de Vilafranca es classifiquen en la segona posició i la Jove de Tarragona són els tercers.

La colla rosada ha recuperat aquest diumenge la corona del Concurs després de 18 anys amb els 9.690 punts que ha aconseguit descarregant el 4 de 9 i el 2 de 8 nets i carregant el 3 de 10 amb folre i manilles.

Els verds han perdut l’hegemonia que ostentaven des del 2002 i han quedat segons amb 8.070 punts. La colla de Vilafranca ha descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i la torre de 9 amb folre i manilles i ha carregat també la torre de 8 neta.

La tercera posició ha estat per la Jove de Tarragona, que ha completat el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8, a més de carregar el 3 de 10 amb folre i manilles, unes construccions que li han valgut 7.090 punts.

La sorpresa de la jornada l’han donat els Capgrossos de Mataró, que s’han classificat en el quart lloc descarregant el 3 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre (6.040 punts).

La Joves Xiquets de Valls ha estat la cinquena colla classificada, amb 5.755 punts, després de descarregar el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre i carregar el 2 de 8 net.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia