Societat

Torna el bandoler més famós del Lluçanès

La Fira d’en Rocaguinarda d’Olost celebra diumenge la desena edició amb més d’un centenar d’actors i actrius que interpretaran noves escenes

La Fira d’en Rocaguinarda celebra diumenge la desena edició “amb el mateix entusiasme o més que el primer dia”, segons l’organització. Parlem amb un d’ells, i molt protagonista de la diada, ja que, a banda del muntatge, també és l’actor que representa en Perot Rocaguinarda, Ramon Marsó, que ens explica les novetats d’aquest any: “Hi haurà com sempre noves escenes, però també juguem molt amb el número de l’edició, la X, amb propostes més picants i eròtiques.” També destaca el final festiu, amb un castell de focs espectacular i un gran pastís d’aniversari. Per aconseguir retrocedir fins al segle XVII, hi haurà més d’un centenar d’actors i actrius de la vila, convertits en bandolers, soldats, bugaderes, vidents o barjaules que oferiran teatre al carrer per sorprendre els espectadors amb diferents escenes. “El tret diferencial que ens caracteritza és el sentit de l’humor, anacronismes i surrealisme”, continua destacant Marsó, que també ressalta que aquesta edició s’oferirà un making off on es podrà veure com es prepara la fira i “també s’està treballant per oferir un llibre sobre els 10 anys de cara a l’any vinent.” La mostra es completa amb parades d’artesania, activitats i, aquest any, noves zones de menjar perquè el visitant tingui més opcions per quedar-s’hi tot el dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia