Societat

El jutge rebutja ampliar la investigació a Willy Toledo

L’actor està acusat d’un presumpte delicte contra els sentiments religiosos

Finalment, la Fiscalia no ha aconseguit que el jutjat ampliés la seva investigació contra l’actor Willy Toledo per un presumpte delicte contra els sentiments religiosos a una sèrie de missatges que l’actor va publicar amb crítiques a les processons de Setmana Santa i a la Immaculada Concepció.

El jutjat d’instrucció número 11 de Madrid ha rebutjat la petició de la Fiscalia perquè aquesta no va recórrer al seu moment el procediment abreujat, previ a l’inici del judici oral, que va ser dictat el passat mes de setembre i que va limitar la causa als missatges publicats per Toledo a la primera setmana de juliol del 2017. La Fiscalia volia que s’investigués la repercussió que van tenir a les xarxes els seus missatges. Toledo havia qualificat de “circ dels horrors” les processons de Setmana Santa i d’”historieta de ciència-ficció” el dogma de la Immaculada Concepció. Va ser per aquests escrits que va ser denunciat als que el tribunal acota la seva investigació.

Un cop coneguda la denúncia, l’actor va escriure altres missatges –”jo em cago en déu i em sobra merda per cagar-me en el dogma de la santedat i virginitat de la Verge Maria”, va escriure Toledo– que són els que la Fiscalia volia afegir ara a la investigació judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia