Societat

SOCIETAT

Recurs al TSJC per la sentència de la doble violació a Vielha

La fiscalia ha presentat un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en contra de la resolució de l’Audiència de Lleida que condemna a quatre anys i mig de presó per abús sexual dos nois acusats de violar una noia a Vielha. Els fets van passar a la sortida d’una discoteca, l’agost de 2017. El ministeri públic sol·licita que es tipifiquin els fets com a dos delictes d’agressió sexual, pels quals inicialment demanava una pena de quinze anys de presó. En cas que el TSJC no accepti condemnar-los per agressió sexual, demana que s’elevi la pena per abús sexual fins a set anys de presó per a cadascun.

En la sentència, l’Audiència de Lleida reconeixia que la noia no va consentir i que fins i tot es va negar verbalment a mantenir relacions sexuals amb cap d’ells, però recollia que els acusats no van fer ús de la violència ni de la intimidació per aconseguir el seu objectiu. Fins i tot, hi afegia la sentència, la víctima va reconèixer que no la van amenaçar de fer-li mal i tampoc va descriure cap intimidació d’ells cap a ella. Durant la declaració, però, la víctima va declarar que tots dos (oncle i nebot) la van violar tot i que els demanava que paressin i la deixessin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia