Societat

Lliuren els premis Productes del Ripollès

L’Associació Producte del Ripollès, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, ha premiat en el marc de la segona Gala de les R, al casal cívic de Ripoll, dues carnisseries i tres restaurants de la comarca. Es tracta de Palau Carnissers, de Ribes de Freser; la fonda Xesc, de Gombrèn; La Solana del Ter, de Ripoll; la carnisseria Marc Coma, de Sant Joan de les Abadesses, i l’hotel Calitxó, de Molló.

Els premiats han estat elegits per les votacions de les persones associades a l’Associació Producte del Ripollès. També s’ha fet el lliurament dels distintius per a l’any vinent, el 2019. La novetat és que aquest cop aquests distintius es lliuraran als punts de venda i de degustació amb tres o més productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. Són les persones associades les qui informen dels seus clients.

També s’ha fet el lliurament d’un certificat amb els diferents productes que els establiments han consumit durant l’any en curs.  L’acte va acabar amb diferents tastos elaborats, tots amb Producte del Ripollès, per l’Aula d’Hostaleria i l’institut Abat Oliba de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia