L'Ametlla de Mar promociona els productes naturals amb la Fira dels Cinc Sentits

Hi van participar una setantena d'expositors

La plaça Nova de l'Ametlla de Mar va ser l'escenari, aquest cap de setmana, de la 19a edició de la Fira Alternativa, també coneguda com la Fira dels Cinc Sentits, que va oferir tot tipus de productes naturals i artesans gràcies a una setantena d'expositors, alguns locals i d'altres vinguts d'arreu de Catalunya. Els milers de persones que van acudir en aquesta fira durant tot el cap de setmana hi van poder trobar des de treballs amb vímet, fins a tot tipus de bijuteria artesana, objectes fets amb fusta d'olivera o bé demostracions d'art en filat. Ahir, coincidint amb el diumenge de Rams, va ser el dia de més afluència. Alguns expositors van fer demostracions del seu art en directe, com ara Enric Pallarès, un artesà de fusta del Perelló que va ensenyar als visitants com treballa aquest material.

A part dels productes habituals, com els perfums, els productes d'aromateràpia o els d'arboricultura, hi va haver una parada dedicada a les energies alternatives i els electrodomèstics de baix consum. Tampoc no hi va faltar l'apartat gastronòmic, amb tot tipus de productes: formatge, mel, embotits, pastisseria... Com és habitual, en la fira hi va participar l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) de la Llar d'Infants Xerinola que, al llarg dels dos dies de festa, va oferir plats i productes gastronòmics característics de la població amb degustacions a preus econòmics. Tot plegat, amenitzat amb actuacions musicals del grup de Batucada del municipi i altres animacions de carrer, que embadalien els assistents. El bon temps de l'inici de la Setmana Santa va fer que la fira fos tot un èxit. Per tercer any consecutiu, es va celebrar la Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava, que enguany tenia com a atractiu principal la possibilitat de comprar l'ampolla commemorativa del 30è aniversari del concurs de suquet de peix caler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Llagostera habilita un espai per al dol perinatal al cementiri

LLAGOSTERA
medi ambient

Reclamen més control de la contaminació al Camp d Tarragona

TARRAGONA
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
equipaments

Els veïns d’Alpens voten a favor de fer la piscina municipal

ALPENS

Vilafant rep Rafael Sala, el soldat republicà afusellat i trobat a Paterna

VILAFANT

Reclamen una actuació urgent per l’antiga Ràdio Liberty

PALS
SOCIETAT

Llançament de petits satèl·lits des de l’aeroport de Lleida-Alguaire

ALGUAIRE
Girona / salt

La Generalitat blindarà dimecres 25 milions per al Campus de Salut del Trueta

SALT / GIRONA
medi ambient

Mascort descarta refer el decret de piscines tot i el rebuig de l’oposició

barcelona