Societat

Troben morta a Ulldecona la jove desapareguda a Vinaròs

La seva parella, un noi de 22 anys, hauria confessat on estava el cos després de ser arrestat dissabte

Els ajuntaments de les dues poblacions convoquen concentracions dilluns al migdia

La Guàrdia Civil ha localitzat a Ulldecona (Montsià) el cos sense vida i amb signes de violència de la noia desapareguda a Vinaròs (Baix Maestrat) a mitjan febrer. Els agents han trobat el cos en un descampat del terme municipal aquest dissabte a la nit.

Fonts de la investigació consultades per Efe expliquen que el cadàver s’ha pogut localitzar després de la confessió de la seva parella.

La víctima, de 26 anys i de nacionalitat moldava, va desaparèixer el 17 de febrer després d’una forta discussió que hauria tingut amb la seva parella a Vinaròs, segons el cos policial.

La Guàrdia Civil investigava la desaparició i dissabte va detenir tres homes presumptament relacionats amb el crim, entre ells el xicot de la jove, un noi de 22 anys i nacionalitat romanesa, que va ser arrestat al domicili familiar situat a Ulldecona.

Després del seu arrest, l’home hauria confessat on estava el cos, que ha estat trobat a Ulldecona, a uns vint quilòmetres de Vinaròs.

En el marc de l’operatiu, la policia va efectuar diversos registres a Vinaròs i a Ulldecona (Montsià) i va detenir altres persones que estarien relacionades amb els fets. Segons fonts policials citades per l’ACN no es descarten més detencions.

El detingut per la desaparició de la jove morta va interposar una denúncia per la desaparició de la seva parella el 7 de març a la comissaria de la Guàrdia Civil de Vinaròs. Davant les estranyes circumstàncies que envoltaven la desaparició, es van obrir diferents línies d’investigació en l’entorn de la víctima que, segons el cos policial, evidenciaven que la desaparició no havia estat voluntària. De fet, la principal hipòtesi apuntava a que la parella de la dona tenia alguna relació amb la desaparició.

Segons fonts pròximes a la investigació, la víctima no havia interposat cap denúncia prèvia i tampoc existien antecedents policials sobre violència de gènere.

En l’operatiu hi han treballat agents especialitzats en criminologia que s’han desplaçat des de Madrid.

Les actuacions policials estan dirigides pel Jutjat número 4 d’instrucció i Violència de gènere de Vinaròs, que ha decretat secret de sumari.

Concentració de rebuig

L’Ajuntament de Vinaròs ha condemnat aquest diumenge la mort de la jove veïna del municipi.

En un comunicat, el consistori ha mostrat la “màxima repulsa” pels fets i ha traslladat el seu condol “sincer” als familiars i amics de la víctima.

El govern municipal ha convocat un minut de silenci aquest dilluns a les dotze del migdia davant les portes del consistori per denunciar aquest nou possible nou cas de violència de gènere.

L’Ajuntament d’Ulldecona celebrarà un ple extraordinari per condemnar els fets i farà cinc minuts de silenci a la una del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona