Societat

Uns 170.000 vehicles ja han tornat a l’àrea metropolitana a les 20 hores

Uns 170.000 vehicles ja havien tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona a les 20 hores d’aquest diumenge, fet que suposa gairebé un 30% del total previst (557.000), segons informa la Servei Català de Trànsit (SCT). 

A les carreteres catalanes no s’han registrat, fins ara, grans cues de trànsit, ja que l’operació tornada d’aquesta Setmana Santa a Catalunya és bastant escalonada en ser festiu també demà, dilluns. 

A l’AP-7 es registren a última hora d’aquesta tarda 16 quilòmetres de parades, entre Sant Celoni i Roca del Vallès, en sentit Barcelona.

Les cues en aquest tram han començat a mitja tarda quan s’ha produït un accident a la Roca, en sentit Barcelona, que ha obligat a tallar el trànsit, encara que el tall ha estat puntual i de poca durada, segons el SCT.

També a l’AP-7 , hi ha hagut retencions a Avinyonet del Penedès, en sentit nord, i 3 quilòmetres entre Cardedeu i la Roca, en direcció sud.

A més, a l’N-II s’han registrat parades de 4 quilòmetres que es prolongaven fins a Tordera en sentit sud, i també hi ha hagut trànsit intens a l’A-2, a Igualada, i lent a Collbató, en direcció a Barcelona.

Les autoritats de trànsit esperen el retorn de 557.000 vehicles que van abandonar Barcelona i la seva àrea metropolitana entre el cap de setmana passat, al començament de la primera fase de l’operació sortida de Setmana Santa, i els passats dies 18 i 19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia