Sant Pere de Ribes duplicarà l'oferta de places de les llars d'infants municipals el 2010

Ribes tindrà una nova escola bressol, i les Roquetes ampliarà l'existent

La nova llars d'infants de Ribes es construirà al costat de l'escola Les Parellades; amb una superfície construïda de gairebé 500 metres, l'escola bressol està pressupostada en 802.339,50 euros i disposarà de dues línies, amb un total de 82 places. Amb aquest nou equipament, el nucli, que ja disposa de la llar d'infants El Cargol, oferirà 160 places el curs vinent.

La reforma i ampliació de la llar d'infants Els Tres Pins de les Roquetes tindrà un cost de 963.885,70 euros. Segons l'Ajuntament, les obres permetran augmentar el nombre d'aules i de les zones comunes per tenir un total de 10 aules amb capacitat per a 148 infants. Actualment, Els Tres Pins ofereix 90 places. Amb aquestes dues actuacions, el municipi superarà les 300 places de llars d'infants municipals, amb la voluntat de cobrir al màxim la demanda als dos nuclis.

Obres a principis d'any

L'equip de govern va aprovar definitivament els dos projectes el 27 d'octubre; ara, haurà de licitar les obres, amb la previsió que puguin començar el primer trimestre del 2010. En tot cas, el compromís del govern és que els dos projectes estiguin llestos al setembre per poder començar amb total normalitat el curs 2010/2011.Tenint en compte que la llar d'infants de Ribes seguirà el mateix model constructiu de l'escola Les Parellades, de tipus prefabricat, les obres seran més àgils respecte a un edifici convencional i compliran sense problemes els terminis previstos, segons la regidora d'Educació, Carme Farràs (ERC).

En cinc anys, una nova guarderia

La nova llar d'infants de Ribes ajudarà a suplir les places que actualment ofereix la llar Massó, una escola bressol privada que ofereix una seixantena de places. Les germanes caputxines del Diví Pastor són les titulars del centre, i van anunciar el tancament de la llar d'infants la primavera d'enguany; després de diverses negociacions, l'Ajuntament va aconseguir que el centre romangués obert un curs escolar més, i així permetre que la nova llar d'infants municipal cobrís la demanda de places del nucli el 2010. En el termini màxim de cinc anys, l'Ajuntament preveu la construcció d'una tercera llar d'infants a Ribes, en un solar del carrer del Pi. No obstant això, segons la regidora d'Educació, el calendari de la construcció de l'equipament «s'adaptarà en funció de les necessitats» de places de guarderia que requereixi el nucli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres

Dotze serveis municipals ja han fet el trasllat temporal a la FACT

TERRASSA

Augmenten les peticions voluntàries per ser atesos a Support-Girona

girona
societat

L’erosió d’un barranc genera esquerdes a edificis de Salàs de Pallars

SALÀS DE PALLARS
Moda

Creixen els compradors del Regne Unit que venen a la Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona

Iniciativa pionera de gestió de boscos per tal d’adaptar-los al canvi climàtic

la vall de bianya
PATRIMONI

El festival de recreació històrica Tàrraco Viva es dedicarà enguany al Mediterrani

Tarragona

Roses i Castelló celebren les dessalinitzadores

roses / castelló d’empúries