Educació

L'escola Montserrat, líder en xarxes socials

L'escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, dedicada a la formació professional, ha estat escollida com una de les set finalistes en els Premios Nacionales de Marketing Educativo y de Comunicación de l'Estat espanyol en la categoria de millor estratègia en xarxes socials. El veredicte final del jurat es farà públic en una gala a Madrid el 20 de gener.

A partir de dilluns, les candidatures es podran votar en línia. Les votacions populars no seran vinculants, però sí tingudes en compte pel jurat, format per experts en màrqueting, que decidirà els guanyadors finals. Els premis, adreçats a tots els centres educatius preuniversitaris, han rebut més de 250 candidatures.

L'escola Montserrat està nominada en xarxes socials al costat de sis escoles més de l'Estat espanyol. Els premis han estat creats per Marketing and Schools y SchoolMars en reconeixement públic “de l'esforç d'escoles i centres de formació professional que destaquen per les seves bones pràctiques en màrqueting i comunicació en el curs 2015/16” en les següents categories: premi estatal de màrqueting educatiu, millor campanya anual de promoció, millor vídeo promocional, Professional de referència en màrqueting educatiu, millor pàgina web, portal educatiu més influent, millor estratègia en xarxes socials i millor blog.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia