Educació

Universitats

La UdG, entre els millors centres en estudis d’hoteleria

L’Escola Universitària de Sant Pol de Mar, un dels centres adscrits, ha entrat en el rànquing mundial d’universitats

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT Sant Pol), adscrita a la Universitat de Girona, és un dels dotze centres universitaris de l’Estat de l’àrea d’hoteleria i turisme que formen part del prestigiós rànquing mundial d’universitats, en què ha quedat en la posició número 48. Aquesta classificació, publicada per QS World University Rankings, valora 800 universitats de tot el món per àrees de coneixement en funció de la qualitat de l’ensenyament.

En aquest rànquing que publica QS es comparen les millors universitats del món i s’exploren institucions líders per regió i tema. Entre els paràmetres que es valoren, els més importants que es tenen en compte són la reputació acadèmica nacional i internacional i l’índex employer reputation, que depèn de com de coneguts i apreciats siguin els estudiants graduats a la universitat entre les empreses del sector. En aquesta classificació, l’escola ocupa la cinquena posició.

Primer centre

En l’àrea d’hoteleria i turisme, l’EUHT Sant Pol és el primer centre espanyol a aparèixer-hi i, per tant, el defineix com a únic en la seva especialitat. En l’àmbit europeu, l’escola ocupa la dissetena posició i la 48a del món. Una dada remarcable és que de les 800 universitats incloses en l’estudi, només dotze són de l’Estat espanyol.

Des de fa més de cinquanta anys, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar treballa de manera continuada per formar professionals del sector hoteler i turístic. A aquest centre, reconegut internacionalment, durant cada curs acadèmic s’hi desplacen centenars d’estudiants procedents de més de trenta països diferents i dels cinc continents. L’EUHT Sant Pol disposa d’un equip docent format per doctors i professors que són prestigiosos professionals en actiu del sector.

LA XIFRA

800
són els centres
on s’ha fet l’estudi, d’àmbit mundial, i l’EUHT és el primer d’hoteleria de l’Estat a entrar-hi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia