El govern i l'oposició de Caldes d'Estrac s'uneixen per reclamar l'escola nova

Treballar plegats per reclamar al Departament d'Educació de la Generalitat la construcció d'una nova escola al municipi. Aquest és l'acord de la moció consensuada que van aprovar dilluns el govern i l'oposició. Tenint en compte la degradació continuada de les instal·lacions del CEIP Sagrada Família i la impossibilitat d'adequar l'edifici, que reconeix també la Generalitat, es demana a l'administració que iniciï els tràmits necessaris per preveure un nou centre educatiu. «A més, el creixement demogràfic i també l'urbanístic, derivat de les previsions del planejament vigent, fan necessària l'adequació dels equipaments educatius de Caldes a les noves circumstàncies», diu la moció.

L'acord, que l'equip de govern de CiU ha anunciat a través del web municipal com un triomf per haver convençut l'oposició, no està exempt de controvèrsia. «No volem entrar en una guerra amb el tema de les escoles, però es barreja el tema urbanístic del pla de les escoles i la emplaçament a can Muntanyà, quan tot està per decidir», lamentava ahir la portaveu socialista, Rosabel Cantenys. El que és cert és que el PSC ha canviat d'estratègia després que fa una setmana es va mostrar contrari a una nova escola i va defensar la reforma de les instal·lacions actuals. En el ple, l'alcalde, Joaquim Arnó, va explicar les gestions que ja s'han fet fins ara amb el Departament d'Educació i va manifestar que el nou centre escolar no té un emplaçament definit. Tot i això, l'equip de govern ja va anunciar la proposta de fer-lo a l'esplanada de can Muntañà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona