Uns 1.200 escolars participaran el 18 de maig en una cantada que es farà a l'Auditori de Girona

Uns 1.200 alumnes d'escoles de Girona, Salt i Aiguaviva participaran el 18 de maig en una cantada a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, organitzada per l'escola municipal de música de l'Ajuntament de la ciutat. Es tracta de la XIII edició i, segons va explicar ahir la regidora d'Educació, Núria Terés, és una mostra de les activitats dels assajos, adreçada bàsicament a les famílies.

La regidora d'Educació va presentar ahir l'oferta pública d'activitats d'educació musical a Girona. A l'escola municipal de música, on hi ha uns 600 alumnes, ja ha començat la preinscripció, que es tancarà el 14 de maig. L'oferta s'amplia i ara el repte és potenciar la coordinació amb la resta d'oferta d'educació musical a la ciutat, segons va destacar Terés. La regidora d'Educació va recordar que a l'escola municipal hi ha la coral Geriona, adreçada a nens i joves, d'entre 9 i 25 anys. Aquest cor es va fundar l'any 2000 i treballa el repertori coral de diferents estils, a més d'ajudar a fomentar la sensibilitat musical i a millorar la tècnica vocal. Aquesta coral està formada per dos grups independents, l'infantil i el juvenil. A més de realitzar pràctiques corals, participa en diferents esdeveniments de Girona i es fan intercanvis amb altres grups.

L'escola municipal de música de Girona organitza també el cicle d'escoles de música, durant el Girona Temps de Flors. Dissabte i diumenge vinent, i els dies 15 i 16 de maig, diferents escoles de les comarques gironines participaran en aquest cicle, amb actuacions a l'església de Sant Pere de Galligants. El cicle s'iniciarà dissabte a les onze del matí, amb l'aula de música d'Anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona