Invertiran 5,35 milions per reformar dues escoles, a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i un institut a Roses

L'empresa pública GISA ha adjudicat les obres de reforma de dues escoles situades a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i de l'institut Cap Norfeu de Roses, amb una inversió que suma 5,35 milions d'euros.

Segons ha informat el Departament d'Educació, es portarà a terme una reforma de l'edifici de l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols. Concretament, s'ampliaran les quatre aules de primària, tres aules d'infantil, l'aula de psicomotricitat i el gimnàs i els vestidors. Aquesta obra està pressupostada en 2,7 milions d'euros i les obres està previst que s'acabin el mes d'abril del 2012.

També es faran obres de reforma i ampliació a l'escola Verdaguer de Sils. Els espais que s'ampliaran són el gimnàs, vestidors, els destinats a AMPA, tres aules, una de plàstica, i el menjador de l'edifici d'educació infantil. El pressupost és d'1,31 milions i la previsió és que estiguin acabades el juliol de l'any vinent.

Pel que fa a l'institut Cap Norfeu de Roses, la inversió que s'hi destinarà és d'1,34 milions d'euros. Els espais que seran ampliats són dues aules i laboratori, el departament i la tutoria, el menjador, els vestidors i els destinats a AMPA i associació d'alumnes. Pel que fa a les reformes, s'eliminaran barreres arquitectòniques, amb rampes d'accés i ascensor. Aquestes obres està previst que s'acabin el juliol de l'any vinent.

Aquestes inversions formen part de les que es destinen a tretze centres educatius de Catalunya, amb una inversió global de 29,5 milions. Algunes partides van destinades a més construccions i la majoria a obres de reforma i ampliació de diferents edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp