Educació

Adam Manyé, nou director territorial d’Educació a la demarcació

El fins ara director, Martí Fonalleras, deixa el càrrec dolgut i amb crítiques

Adam Manyé és el nou director dels serveis territorials d’Educació a Girona i substitueix Martí Fonalleras en el càrrec. El nomenament de Manyé el va fer públic ahir el conseller d’Educació, Josep González-Cambray.

Manyé va néixer el 1967 al Morell (Tarragonès) i era des de fa sis anys inspector d’Educació a Girona. És llicenciat en filologia catalana per la UB i té un postgrau en direcció i gestió de centres educatius de la Universitat Rovira i Virgili. En l’àmbit educatiu, Manyé ha estat director de l’institut La Mar de la Frau (Cambrils), i assessor al centre de recursos pedagògics del Tarragonès i coordinador dels serveis educatius del Tarragonès. També va ocupar el càrrec de director dels serveis territorials de Cultura a Tarragona entre el 2007 i el 2011.

El fins ara director dels serveis territorials, Martí Fonalleras, es va acomiadar ahir del càrrec a través d’una carta que va fer arribar als directors dels centres educatius, als quals va agrair “la molta i bona feina” que s’ha fet en aquests tres anys. Fonalleras afirma que malgrat que li hauria fet il·lusió continuar, “no ha estat possible”. Diu que el 31 de maig, en una entrevista que van mantenir, la secretària general de la federació regional de Girona d’ERC, Laia Cañigueral, li va comunicar que no tenia el perfil adient per continuar en el càrrec i se li va “demanar la renúncia”. Assegura que Cañigueral va valorar positivament la feina feta pel departament en aquests tres anys, però “en cap moment va parlar d’educació, ni va fer esment de l’alumnat, professores o professors, famílies o centres escolars”. “Em va dir que venien dos anys amb molta càrrega política, amb visites a alcaldes i ajuntaments, que s’havien de preparar les llistes electorals de cara a les municipals del 2023 i que jo no era la persona adequada”, diu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES