Educació

Premis per alumnes de cicles formatius d’Olot

Projectes d’estudiants de l’Institut La Garrotxa han estat guardonats amb els premis Impuls FP

Dos projectes d’alumnes de cicles formatius de l’institut la Garrotxa, d’Olot, han estat guardonats als premis Impuls FP. El primer premi de la categoria d’Innovació ha estat per a Mariama Trawally i Hussam Chaoui del Cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris, amb el treball El fajol i les farinetes de fajol. Aquest projecte d’innovació -han explicat al centre d’ensenyament- persegueix donar més usos gastronòmics i culinaris a un pseudocereal tan arrelat a l’agricultura i a la cuina de la Garrotxa. En el treball es mostra el desenvolupament de dues varietats de torró amb farinetes de fajol, xocolata i fruits secs.

En la categoria d’Emprenedoria de grau mitjà, l’alumne del cicle de producció Agropecuària Pol Feliu Parals, d’ Ullastret, va obtingut un accèssit pel projecte Recuits Nuri. El treball es basa en la creació d’una explotació ramadera de 400 cabres murciano-granadines en règim semi extensiu per la producció de llet. La llet de les cabres es transformarà en formatges i altres derivats lactis a l’obrador familiar. Una part dels recuits es destinarà a elaborar xuixos d’autor en una famosa pastisseria de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró