Educació

La Comunitat de Treball dels Pirineus premia el liceu agrícola de Tesà

El Premi Joventut de la CTP, dotat amb 10 000 euros, serà compartit amb l'Institut Axular de San Sebastià, al País Basc, pel un projecte conjunt sobre desenvolupament sostenible

El Premi Joventut de la CTP, dotat amb 10 000 €, va ser entregat a Tolosa del Llenguadoc a Liceu d'ensenyament general i tecnològic agrícola Federico García Lorca de Tesà a Catalunya Nord i a l'Institut Axular de San Sebastià de la comunitat autònoma del País Basc pel seu projecteDel País Rossellonès al País Basc: els nostres alumnes en el camí del desenvolupament sostenible. Aquest projecte d'educació per al desenvolupament es centra en dues temàtiques mediambientals: la gestió de l'aigua i la gestió de la biodiversitat.

El projecte es desenvolupa en diferents seccions. Es basa en l'organització de viatges d'estudi que permetin als alumnes descobrir i comprendre altres territoris diferents als seus, i que giren al voltant de temes lligats al desenvolupament sostenible dels territoris, les seves dimensions històriques i culturals i l'aplicació de l'Agenda 21 al centre col·laborador. Durant el projecte es realitzarà un documental sobre la col·laboració. Les imatges les gravaran els alumnes amb el material que disposin les escoles. Per últim, en el marc d'aquest projecte, es desenvoluparà una plataforma multimèdia dedicada al desenvolupament sostenible. L'objectiu és permetre l'accés a aquests recursos a altres centres escolars del territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus, animant-les així a unir-se a aquest projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona